Verkoopmakelaar Tarieven

Veel verkoopmakelaars bepalen de verkoopmakelaar tarieven aan de hand van een percentage van de verkoopprijs van de woning. Wanneer een woning een hoge prijs heeft, betekent dit dat u veel meer courtage betaalt dan andere klanten, terwijl u geen extra service ontvangt. Als u juist een woning met een lagere prijs verkoopt, kan het zijn dat uw verkoopmakelaar niet bereid is om veel tijd en geld in de verkoop van uw woning te stoppen, omdat hij minder verdient aan uw verkoop door de lage verkoopmakelaar tarieven.

Daarbij komt ook nog dat een woning van 200.000 euro in de huidige markt, over het algemeen eenvoudiger is te verkopen dan een woning van 100.000 euro. Het bepalen van de prijs aan de hand van een percentage van de verkoopprijs is dus niet te verantwoorden.

Daarom hanteren wij bij Verkoopmakelaar Rotterdam voor al onze klanten dezelfde lage prijs. Bij ons krijgt iedereen namelijk dezelfde diensten van dezelfde hoge kwaliteit.

U betaalt pas achteraf

Er zullen voor of tijdens het verkoopproces geen extra of onverwachte kosten bijkomen. Pas wanneer het volledige verkoopproces is afgerond, zal de betaling plaatsvinden. Deze betaling zal via de notaris verlopen.

Ons vaste tarief bedraagt €1950 exclusief btw. Dat komt neer op een prijs van €2329,50 inclusief btw. Dit tarief hanteren wij dus voor iedereen en de betaling vindt pas na het verkoopproces plaats via de notaris.

Bekijk het volledige overzicht van de diensten die u ontvangt wanneer u kiest voor Verkoopmakelaar Rotterdam.

Vragen? Neem contact op!

    Naam:*
    Email:*
    Telefoonnummer:*
    Postcode:
    Toevoegingen of opmerkingen: