Veelgestelde vragen

Hoe kom ik in contact met een verkoopmakelaar?

U kunt geheel vrijblijvend een aanvraagformulier invullen. Nadat u dit heeft gedaan, wordt er binnen 24 uur contact met u opgenomen. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wat doet een verkoopmakelaar precies?

Onze aangesloten verkoopmakelaars beginnen met het doen van een uitgebreid vooronderzoek. Vervolgens kan op basis daarvan een gepast advies worden verzorgd met betrekking tot de verkoopprijs en verdere marketing strategieën. Ten slotte regelt hij of zij alle klantafhandelingen (gesprekken/onderhandelingen met de koper) en verzorgt hij of zij de uiteindelijke overdracht. Voor meer informatie over de werkzaamheden van een verkoopmakelaar.

Hoeveel kost het om een verkoopmakelaar in te schakelen?

Veel verkoopmakelaars bepalen de prijs aan de hand van een percentage van de verkoopprijs. Maar bij de aangesloten, erkende makelaars van Verkoopmakelaar-Rotterdam.nl ontvangt iedereen dezelfde service van dezelfde hoge kwaliteit. Daarom rekenen zij voor alle klanten een vaste lage prijs van € 1.950,00 exclusief btw (€ 2.329,50 inclusief btw).

Aan onze dienstverlening zijn verder geen kosten verbonden. Pas wanneer het verkoopproces is afgerond, betaalt u de makelaar via de notaris. Ook gedurende de verkoop heeft u bij ons geen extra kosten. Voor meer informatie over de tarieven.

Wat kan ik verwachten?

Wij bieden u enkel gecertificeerde makelaars aan. Zij voldoen aan alle eisen die noodzakelijk zijn om uw woning zo efficiënt mogelijk te verkopen. Zij krijgen van ons een groot pakket met taken die zij uit uw handen zullen nemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een concurrentieanalyse, Facebook promotie, video presentatie, het verspreiden van flyers en meer. Meer informatie over het volledige takenpakket.

Heb ik garantie op de kwaliteit?

Al onze makelaars zijn gecertificeerd en zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars en taxateurs in onroerende goederen en bij de branche organisatie VBO.

Mag ik zelf de verkoopprijs bepalen?

De verkoopmakelaar doet zijn best om een zo goed mogelijk advies te formuleren op basis van ervaring en vooronderzoek. Maar uiteindelijk bent u zelf altijd degene die de knopen doorhakt.

Vragen? Neem contact op!

    Naam:*
    Email:*
    Telefoonnummer:*
    Postcode:
    Toevoegingen of opmerkingen: