Redenen Voor Een Verkoopmakelaar

Er zijn verschillende redenen waarom u een verkoopmakelaar nodig kan hebben. Meestal is het om bij de verkoop van een huis, het erg gecompliceerde verkoopproces zo goed mogelijk te laten verlopen. Omdat er bij het verkopen van een huis veel verschillende en uiteenlopende zaken komen kijken, is het nuttig om professionele hulp in te schakelen. Een aantal voorbeelden van de werkzaamheden die wij als Verkoopmakelaar Rotterdam voor u verrichten zijn:

 • Het maken van een concurrentieanalyse voor uw woning
 • Aanmelden bij lokale en nationale websites (funda.nl, huislijn.nl, huizenvinder.nl etc.)
 • Plaatsen van tuinbord, raamposter en V-bord
 • Professionele foto’s en plattengrond van de woning
 • Videopresentatie en Facebook video
 • Flyers verspreiden (minimaal 5.000)
 • Organisatie van open huis
 • Bezichtigingen, ook ’s avonds en in het weekend (altijd in overleg)

Bekijk het volledige verkoopmakelaar pakket met al onze werkzaamheden.

Het verkopen van een huis

Wanneer u van plan bent om uw huis te verkopen, kunt u ervoor kiezen om de hulp van een verkoopmakelaar in te schakelen. Tegenwoordig kan het moeilijk zijn om de juiste makelaar te vinden. Veel makelaars concurreren alleen op hun prijs, waardoor het steeds lastiger wordt om het verschil tussen de aanbieders te vinden. Om ervoor te zorgen dat de diensten tegen een lagere prijs kunnen worden aangeboden, bieden veel makelaars een beperktere dienstverlening. Daardoor moeten huiseigenaren steeds meer zelf doen, bijvoorbeeld de bezichtigingen.

In tegenstelling tot de doe-het-zelf makelaars geloven wij juist dat de dienstverlening erg belangrijk is bij het verkoopproces. Wij zijn ook van mening dat de courtage van veel makelaars erg hoog is. Vooral wanneer de courtage wordt berekend aan de hand van een percentage van het verkoopbedrag. Daarom is voor al onze klanten de prijs hetzelfde. Wij leveren aan iedereen dezelfde service met dezelfde hoge kwaliteit.

Vragen? Neem contact op!

  Naam:*
  Email:*
  Telefoonnummer:*
  Postcode:
  Toevoegingen of opmerkingen: