Vaste Lage Prijs

Zoals u wellicht al heeft gemerkt werken veel makelaars in Rotterdam met een courtage. Aan de hand van de verkoopprijs van uw woning wordt bepaald wat u moet betalen aan de verkoopmakelaar. Iedereen verwacht dezelfde service en daarom vinden wij dat iedereen dezelfde prijs hoort te betalen. En uiteraard moet die prijs zo laag mogelijk zijn. Daarom bent u bij ons aan het juiste adres!

Verkoopmakelaar-Rotterdam.nl hanteert namelijk één vaste, lage prijs van € 2.329,50 inclusief btw.

Enkel achteraf betalen

Wij vinden het niet meer dan normaal dat u pas betaalt wanneer u heeft gekregen wat u wil. En u wilt uw woning verkopen. Daarom betaalt u bij ons geen kosten vooraf! Zelfs tijdens het verkoopproces brengen wij u geen kosten in rekening. Pas als wij uw woning hebben verkocht en wanneer u heeft afgerekend bij de notaris, zullen wij u factureren.

Uitgebreid verkooppakket

Om uw woning te verkopen maken wij gebruik van ons zeer uitgebreide marketingpakket. Zowel online als offline bent u verzekerd van een maximale dekking. Bij ons krijgt u niet alleen professionele en haarscherpe foto’s, maar u ontvangt ook nog eens een presentatievideo en een 360 graden foto. De plattegrond van uw woning, dat regelen we ook voor u. Naast het creëren van alle benodigde informatie zorgen wij er uiteraard ook voor dat uw website perfect zichtbaar wordt op Funda.nl en andere woningverkoop websites. Daarnaast promoten wij uw woning ook zeer uitgebreid op social media, zoals Facebook en Instagram.

Erkende Makelaar Rotterdam

Wanneer u contact opneemt met een website genaamd ‘Verkoopmakelaar Rotterdam’ kunt u er uiteraard van uit gaan dat uw woning enkel wordt verkocht door ervaren en erkende makelaars. Onze makelaars zijn te allen tijde gecertificeerd en aangesloten bij de NVM of de VBO.

Vragen? Neem contact op!

  Naam:*
  Email:*
  Telefoonnummer:*
  Postcode:
  Toevoegingen of opmerkingen:

  Uw voordelen:

  • Een vaste lage prijs
  • Perfecte zichtbaarheid op funda.nl
  • Geen kosten voor of tijdens het verkoopproces
  • Maatwerk voor de verkoop van uw woning
  • Uitsluitend erkende en gecertificeerde verkoopmakelaars
  • Bereikbaar buiten kantoortijden