Over ons

Verkoopmakelaar-rotterdam.nl is een onderdeel van Mansion Makelaardij. Het verkopen van een woning kan spannend zijn en er komt veel bij kijken. Om u daarom van de beste service en informatie te voorzien hebben wij deze website gelanceerd. Zo heeft u direct contact met ons team van verkoopmakelaars en kunnen wij u meteen voorzien van de juiste informatie en een snelle service.

Onze verkoopspecialisten vinden dat de kwaliteit van de dienstverlening het belangrijkst is. In de huidige markt concurreren de makelaars in Rotterdam vooral op prijs, waardoor het voor kan komen dat de huiseigenaren zelf bepaalde werkzaamheden moeten overnemen. Zo komt het steeds vaker voor dat u zelf de bezichtigingen moet doen.

Volledige Service

Onze Rotterdamse makelaars bieden een volledige service en hanteren voor alle klanten een vaste, lage prijs. Veel verkoopmakelaars bepalen de prijs aan de hand van een percentage van de verkoopprijs. Wanneer er naar de huidige markt wordt gekeken is het vaak lastiger om een huis van 100.000 euro te verkopen dan een huis van 200.000. Ook kan het voorkomen dat er bij dure huizen door deze manier van het bepalen van de prijs een veel te hoge prijs ontstaat. Daarom hanteren wij voor alle klanten een vaste lage prijs. Naast de interessante prijs, leveren onze makelaars al jaren kwaliteit in Rotterdam.

De werkwijze van de makelaar in Rotterdam

Omdat Verkoopmakelaar-Rotterdam.nl over een groot netwerk en veel ervaring beschikt, zijn wij in staat om volledige service voor een vaste lage prijs te leveren.

Wanneer u ons door middel van een aanvraag inschakelt als makelaar, wordt er binnen 24 uur telefonisch contact met u opgenomen door één van onze erkende makelaars. Vervolgens wordt er met u een afspraak gemaakt om te bepalen hoe uw huis het best kan worden verkocht. Omdat er voor ieder huis een aparte aanpak optimaal is, hebben wij geen standaard aanpak. Bij Verkoopmakelaar-Rotterdam.nl kunt u rekenen op erkende specialisten die maatwerk leveren.

Wanneer u interesse heeft in onze diensten in Rotterdam kunt u het contactformulier invullen. Op werkdagen kan het zijn dat u dezelfde dag nog een antwoord ontvangt!

Vragen? Neem contact op!

  Naam:*
  Email:*
  Telefoonnummer:*
  Postcode:
  Toevoegingen of opmerkingen:

  Uw voordelen:

  • Een vaste lage prijs
  • Geen kosten voor of tijdens het verkoopproces
  • Perfecte zichtbaarheid op funda.nl
  • Maatwerk voor de verkoop van uw woning
  • Uitsluitend erkende en gecertificeerde verkoopmakelaarsBereikbaar buiten kantoortijden
  • Bereikbaar buiten kantoortijden
  • Zeer uitgebreid marketingpakket