Keurmerken Verkoopmakelaar

De NVM

De Nederlandse Vereniging van Makelaars en taxateurs in onroerende goederen is de grootste vereniging in de branche. De vereniging bestaat sinds 1898 en opereert vanuit Nieuwegein.

Wij hebben besloten om ons met Verkoopmakelaar Rotterdam bij de NVM aan te sluiten, omdat wij onze klanten op deze manier kwaliteit kunnen garandeerden. Daarnaast blijven wij met de hulp van de NVM goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de branche. Verder onderhouden wij een netwerk met andere makelaars. Via dit netwerk wisselen wij idee├źn uit en wij houden elkaar op de hoogte van het aanbod van de woningen.

Om bij de NVM aangesloten te zijn moet er aan verschillende eisen worden voldaan. Zo moeten wij bijvoorbeeld ingeschreven zijn in een door de NVM goedgekeurd register. Ook moeten onze makelaars voldoen aan bepaalde opleidingseisen. Daarnaast moet onze vestiging waar onze werkzaamheden worden verricht worden vermeld.

Omdat onze makelaars zijn aangesloten bij de NVM kunnen wij onze klanten garanderen dat wij voldoen aan de door De Nederlandse Vereniging van Makelaars en taxateurs in onroerende goederen gestelde eisen voldoen. U kunt er dus vanuit gaan dat wij uiterst professioneel te werk gaan.

De VBO

Verkoopmakelaar Rotterdam is ook aangesloten bij brancheorganisatie VBO Makelaar. Ook bij deze organisatie worden strenge eisen gesteld voor deelname. Wij willen u, door middel van de aansluiting bij brancheorganisatie VBO, verzekeren van kwaliteit en integriteit.

Wij maken via VBO Makelaar deel uit van een betrokken vereniging in de regio. Daarom hebben wij lokaal een sterk netwerk dat wij inzetten bij de verkoop van uw woning. Ook blijven wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en blijven wij ons ontwikkelen om uw verkoopproces optimaal te laten verlopen.

Om lid te worden van de brancheorganisatie VBO Makelaars, moet er aan verschillende strenge eisen worden voldaan. Ook gaat er aan de toelating een kennismakingsgesprek vooraf, om er zeker van te zijn dat Verkoopmakelaar Rotterdam voldoet aan alle eisen.

Door middel van het lidmaatschap bij brancheorganisatie VBO Makelaars kunnen wij u garanderen van kwaliteit en integriteit. Ook kunnen wij gebruik maken van het netwerk en de hulpmiddelen van de organisatie, zodat wij u nog beter kunnen helpen bij de verkoop van uw woning.

Vragen? Neem contact op!

Naam:*
Email:*
Telefoonnummer:*
Toevoegingen of opmerkingen:*